adatlap nyomtatása 

Budapest, IX.kerület 
 

Hivatkozási szám: 2999101
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/2999101
Ingatlan adatai
Irányár: 84 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 115 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 8
Építés éve: 1920
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk egy már működő hosszútávú kiadásra átalakított lakást! A lakás teljes mérete 115 nm amely 8 különálló szoba, konyha valamint két fürdőszoba kialakításával tökéletes havi fix bevételt termel. Minden lakó 1 éves bérleti szerződéssel rendelkezik, adott szeparált szobára és a közöshelyiségek használatára kötnek. A szerződések a vásárlást követően az új tulajdnos nevére kerülnek, így ez nem csak egy jó befektetés hanem tökéletes mivel a szerződés másnapján már pénzt termel.

A szobák ablakos átlagosan 12 nm esek, tipikusan egy ágy illetve egy íróasztalt valamint tárolókat tartalmaznak. Minden szoba parkettázott, ígényesen berendezett és külön kulcsal nyitható. Így nem csak bizalom de a tényleges biztonság is megvan. A 115 nm es ingatlan jelenlegi állás szerinti megtérülése 7,5% amely egyedinek hívható a piacon, főleg az ingatlan növekedést beleszámolva amely plusz 3-4% ot hozhat a befektetőnek éves szinten.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és úgy gondolja, hogy érdekelheti a lehetőség kicsit részletesebben is, kérem ne hezitáljon, hivjon azonnal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Kalamár Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3606
Honlap:
 
Képek