adatlap nyomtatása 

Pest megye, Göd 
 

Hivatkozási szám: 3785017
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/3785017
Ingatlan adatai
Irányár: 69 800 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 109 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 4
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Telekterület: 300 m2
Kert mérete: 300 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Göd legkedveltebb környékén, a Dunai oldalon, a 70-es években épült ez a 2 szintes, 109 nm-es lakótérrel rendelkező 300 nm-es telken elhelyezkedő családi ház. 2000-es évek elején került felújításra, illetve bővítésre és akkor került beépítésre a tetőtér.
Az alsó szinten konyha-étkező, nappali, valamint egy külön nyíló hálószoba, 1 fürdőszoba és 1 wc található. Az emeleten egy nagyobb és egy kisebb hálószoba és egy wc+zuhanyzó került kialakításra.

• A tégla falazat, 2000 években történt felújítás alkalmával külső hőszigetelést kapott, belső burkolatok és a fa nyílászárók cseréje megtörtént.
• Fűtést gázkazán biztosítja, radiátorokkal.
• Burkolat, a szobákban laminált padló, a nappaliban és többi helyiségben hidegburkolat található.

Az alsó szinten a hálószoba és az ott található wc egy utólagos hozzáépítés alkalmával került kialakításra kb 10 évvel ezelőtt. Akkor a már felújított tégla házhoz egy külön szigetelt könnyűszerkezetes házrész került hozzáépítésre. Az ingatlan jó hangulatú, szerkezetileg rendben van, jelenleg is lakják, de (festés, fürdőszoba, illetve homlokzat vonatkozásában) kisebb felújításokat igényel.
A telek egy 300 nm-es saroktelek, jó elhelyezkedéssel, 5 percre a Duna-parttól, kellemes, zöld környezetben található. A közlekedés szempontjából is kiváló, hiszen a buszmegálló, illetve a vasútállomás is kb 10-12 perces sétával elérhető.

További információkkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Pintér Anita
Hirdető telefonszáma: +36 70 465 7041
Honlap:
 
Képek