adatlap nyomtatása 

Somogy megye, Siófok 
 

Hivatkozási szám: 3869350
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/3869350
Ingatlan adatai
Irányár: 75 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 44 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 2006
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatában:
Siófok Aranypartján wellness-es társasházban nappali + 1 hálószobás 2. emeleti panorámával rendelkező 52 nm-es (44nm hasznos alapterület+terasz) lakást kínálunk eladásra.
A lakáshoz 7,79 m2-es fedett északnyugati fekvésű terasz tartozik, mely kellemes kikapcsolódást biztosít a víz szerelmeseinek.
Főbb jellemzők: központi fűtés, teljes rendőnyzet, szúnyogháló, fürdőkádas fürdőszoba .. Stb.
Az épületben egész évben üzemelő wellness részleg működik ezért nemcsak nyáron, hanem egész évben élvezheti lakásának luxusát.
A napozókertben, kültéri zuhanyzó, gyermek játszótér található, a társasház közvetlen strandkapcsolattal rendelkezik, a ház földszintjén elhelyezett 400 nm-es wellness részleg üveg portálján keresztül minden évszakban gyönyörködhetnek a balatoni panorámában, miközben élvezhetik a 15 x 8 méteres úszómedencét, a két pezsgőfürdőt, gyermekmedencét, szaunát, aroma- és infraszaunát, gőzfürdőt, konditermet. A biztonságot továbbá portaszolgálat is biztosítja. Ezzel a lakással akár egy egész éves bevételi forrást is vásárolhat, hiszen remekül kiadható egész évben.
A vételár a teljes berendezést tartalmazza! 
Az ingatlan megvásárlása esetén, irodánk vállalja a többféle konstrukcióban történő nyári, egész éves hasznosítását, kiadását, hogy ez a befektetés minél előbb megtérüljön a leendő Vásárlóinknak. Igény esetén (külön díjazás keretében) az ingatlan felfrissítése \"Home Staging\" szolgáltatás formájában biztosított.
Mindezt megbízható irodai és szakmai háttérrel, valamint a kiadásban és lakberendezésben jártas kollégákkal és hozzáértéssel tesszük.
Bővebb információért és a megtekintésért keressen bizalommal: +36 (20) 535 6044
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Lakás&Kulcs Kft
Kapcsolattartó: Huszár Frigyes Attila
Hirdető telefonszáma: +36205356044
Honlap:
 
Képek