adatlap nyomtatása 

Budapest, XIII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3887555
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/3887555
Ingatlan adatai
Irányár: 105 900 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 76 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 4
Építés éve: 2021
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 105 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Műszaki átadás: 2024. nyár!

A lakáshoz gépkocsi beálló is vásárolható a teremgarázsban.

Az újonnan épülő társasház a XIII. kerület csendes részén épül. A megújult kertvárosias környezet a pesti oldal egyik legkedveltebb részei közé tartozik, az itt élők egyszerre élvezhetik a csöndes kis utcák nyugalmát és a belváros közelségét.

A társasház különleges, extravagáns homlokzatával egyedi fiatalos dizájnjával, kiemelkedik a környező épületek közül és ezáltal lesz majd sokáig a környék ismert és meghatározó tájékozódási pontja. A földszint + 9 emelet magas épületet elegáns, kertépítők által tervezet parkok veszik körül, megreformálva a jelenlegi közterületeket is. A zárt-, csak a társasház lakói által megközelíthető udvaron fákkal, cserjékkel tarkított, füvesített zöldkert kerül kialakításra.

Az infrastruktúra pedig magáért beszél: a közeli Váci út kiváló közlekedése és bevásárlási lehetőségei, a megújult 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója rövid sétával elérhető, hasonlóan az idilli hangulatú Gyöngyösi sétányhoz, mely a kerület egyik legkedveltebb részei közé tartozik. Szintén pár perc sétatávolságra a folyamatosan megújuló és minden igényt kielégítő Duna Pláza bevásárlóközpont (benne: SPAR, gyógyszertár, Rossmann, DM, Médiamarkt, tisztító, fodrászatok, virágbolt, Libri könyvesbolt, papír-írószerbolt és számos ruházati bolt. Kényelmesen megoldható a napi fogyasztási cikkek beszerzése is a nap bármely órájában a közvetlen közelben lévő Tesco áruházban és az üzletsoron lévő boltokban. A lakópark tágabb vonzáskörzetében de még mindig elérhető távolságban találjuk Újpest-központot, a Népszigetet is.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Frimmel András
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9331
Honlap:
 
Képek