adatlap nyomtatása 

Budapest, XIII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3965697
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/3965697
Ingatlan adatai
Irányár: 139 000 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 52 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 2
Építés éve: 2023
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 63 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
XIII. Marina parton eladó újépítésű, Duna-parti lakópark 9. legfelső emeleten találhat lakása, amely a kényelmet és a lenyűgöző kilátást ötvözi magában.

A lakás méretei tökéletesek a modern életstílushoz, 52 négyzetméteres alapterületével elég helyet biztosítva a mindennapi tevékenységekhez. A nappali és a egy hálószoba teret ad a privát életvitelhez, miközben tágas és világos környezetet teremt. Az ingatlan fő attrakciója azonban a lenyűgöző tetőterasz és kert, amelyek összesen 62 négyzetméteresek. Itt élvezheti a szabadban töltött időt, csodálva a panorámás kilátást a Dunára és környező természeti szépségekre.

A Duna Terasz Lakópark kiváló választás azoknak, akik egy nyugodt és modern környezetben szeretnének élni, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közelségben találhatók üzletek, éttermek, parkok és egyéb kikapcsolódási lehetőségek.
A beruházó hosszú évek óta elkötelezett az építészeti minőség és a kiváló kivitelezés mellett.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy új építésű lakásban élvezhesse az élet minden előnyét a Duna Terasz Lakóparkban. Tegyen egy lépést az új otthona felé, és vegye fel velem a kapcsolatot a részletekért!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Márton Géza
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3271
Honlap:
 
Képek