adatlap nyomtatása 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza 
 

Hivatkozási szám: 4154372
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/4154372
Ingatlan adatai
Irányár: 74 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 140 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 2010
Szintek száma: -
Telekterület: 1 841 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő szomszédságában, a Csongor utcán eladásra kínálok egy 1841 nm-es telken lévő GYÖNYÖRŰ EGYEDI MEGJELENÉSŰ 140 nm-es családi házat a hozzá tartozó 95 nm-es melléképülettel.

Az ingatlan igazán különleges hangulatú, szépen parkosított elő- és hátsókert kiváló helyszíne lehet a családi-, barátii összejövetelek helyszínének, de ha leendő Tulajdonosa csak a mindennapok fáradalmait szeretné kipihenni, csendes nyugodt környezetben, ahol tényleg elbújhatunk a „nagyvilágtól” a várostól távol, mégis elérhető közelségben akkor ez a lehetőség ÖNRE VÁR!!!

Az ingatlan jól átgondolt tervezés eredményeként épült meg 2000-ben. Az ingatlanban helyet kapott 3 hálószoba, egy gardrob, fürdőszoba, wc, konyha, étkező és  ház középpontja egy 30mnm-es, nyugati fekvésű sűllyesztet nappali, melyről a egy 36 nm-es teraszra juthatunk ki.A teraszról a kert és a melléképületek közelíthetők meg. A nappaliban 5 m a belmagasság, ezáltal az ingatlan igazán különleges, elegáns megjelenésű. Az ingatlanban helyet kapott még egy 30 nm-es szoba, melyről szintén a teraszra juthatunk ki.

Az ingatlan kiváló állapotú, tégla falazatú, részben szigetelt( északi oldal), fa illetve műanyag nyílászárók találhatóak rajta, rovarhálóval.

Az otthon melegéről gázcirkó fűtés gondoskodik, padló illetve radiátor fűtéssel, de a nappaliban beszerelésre került egy kandalló is. A szobákban l hűtő-fűtő klímák

Az ingatlan folyamatosan karbantartott, a tető cseréje 10 éve történt meg.

További jellemzők:

udvarban található fúrt kút

a ház riasztórendszerrel lett ellátva

melléképület 95 m, mely tartalmaz két különálló garázs, tároló.

Az ingatlan rezsi költsége nagyon kedvező: gázdíj: 23.000Ft/hó, villany 9.000ft/hó

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a SZUPER ajánlat, keressen bizalommal! Vevőink számára minden szolgáltatásunk ingyenes és teljeskörű ügyintézést biztosítunk. Szakmailag kiválóan felkészült kollégákkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére hogy gördülékeny legyen az ingatlanvásárlás!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Green House Ingatlan
Kapcsolattartó: Elek Ágnes
Hirdető telefonszáma: +36 20 278-5838
Honlap:
 
Képek