adatlap nyomtatása 

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 4427020
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/4427020
Ingatlan adatai
Irányár: 79 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 2011
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Főbb ismertetők:

-2 szoba + nappali

-napfényes

-csendes

-közös használatú kertrész

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

XI.kerületben található Kelenvölgy városrészen, méltán híres közkedvelt lakóhely. A Kelenföld közelében elhelyezkedő, modern, stílusos lakás minőségi anyaghasználattal készült. Tömegközlekedés szempontjából kiválóan megközelíthető, hiszen a közelben villamosok és buszok járnak. 

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület 2011-es építésű, újszerű állapotban van. Téglaépítésű ház, külső homlokzata szigetelt. A folyamatos karbantartásoknak és újításoknak köszönhetően, az épület tartja a magas színvonalát. 6 lakás található az épületben, melyből összesen csak 4-ben laknak jelenleg. A 2. emeleten található lakásba az alacsony lépcsőzet kialakítása révén könnyű a feljutás. A ház nagyon csendes.

A közös költség rendkívül kedvező. A lakóközösség, kulturált, olyan emberekből áll, akik színvonalas életminőségen szeretnének élni.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás otthonos hangulata, ahogy belépünk azonnal magával ragad. Aki egy hangulatos két szoba egy nappalis lakást keres ez a tökéletes választás. A nyugati tájolásnak köszönhetően csodálatos napfény árban úszó lakást élvezhetünk. A tetőtéri lakás jellemével ellentétben rendkívül tágas, kedvező rezsivel rendelkező ingatlanról van szó.  Ezen felül 14 m2-es saját tárólóval rendelkezik, ahol a szezonális kellékek, eszközök könnyedén elférnek.

Az eladási ár nem tartalmazza a tárolót. Ára: 3MFt
Kötelezően megvásárolandó.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

A lakásban teljesen fel lett újítva 6 éve. Beépített gépészetel rendelkezik, elektromos főzőlap és tűzhely, páraelszívó, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép beépítve. A nappaliban elhelyezkedő hűtő-fűtő LG klíma található. Igény esetén a képeken látható beépített bútorok maradhatnak, így tényleg csak egy bőrönddel lehet is költözni.

 

Parkolás:
2 férőhelyes térkövezett beállóval

Az eladási ár nem tartalmazza. Ára: 7MFt
Kötelezően megvásárolandó.
 

 

Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Molnár Dominik
Hirdető telefonszáma: +36 30 740-9976
Honlap:
 
Képek