adatlap nyomtatása 

Budapest, VI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 4631522
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/4631522
Ingatlan adatai
Irányár: 126 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1920
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
MIÉRT EZT VÁLASSZA
- Egyedi stílusú, luxus minőségben kialakított ingatlan
- Okosotthon vezérlés
- Pesti, központi elhelyezkedés, kiváló közlekedési lehetőségek és infrastruktúra
- Befektetésnek vagy saját célra is alkalmas
- Kiváló állapotú ház és lakás

INGATLAN
80 nm-es (tulajdoni lapon 77 nm), 2. emeleti, 3 szobás kiváló elosztású, egyedi stílusú, igényes lakás. Nappalija keleti tájolású, kiváló állapotú lakás. A lakás 2018-ban került felújításra, mely kiterjedt a fűtésrendszer korszerűsítésére, a villanyhálózat cseréjére, falak áthelyezésére. Továbbá a burkolatok kerültek cserére, melynek során új betonaljzat és rá hajópadló, valamint olasz kerámia került a lakásba. A nyílászárók háromrétegű hőszigetelt üvegezésű fa ablakokra lettek cserélve. Stílusát leginkább a fa használat dominanciája adja, mely egyedi skandináv stílust kölcsönöz a lakásnak. Fa mennyezeti burkolat és gerendák, hajópadló és az egyedi lámpatestek nyújtanak, meleg, otthonos érzést a lakásban. Különlegessége a lakásnak, hogy kialakításra került egy 60 cm magasságú, kb. 30 nm alapterületű padlástér is, mely rendkívül tágas teret nyújt tárolásra. A lakásban két fürdőszoba található, valamint egy gardrób helyiség, mely tovább emeli a lakás kényelmét. Okosotthon megoldás keretében a világítás, redőny, fűtés, klíma, eszközről irányítható. A fürdőkben, gardróbban és az előszobában mozgásérzékelő van. Gáz-cirkókazán gondoskodik a lakás fűtéséről, mely a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel történik, a szobákban pedig radiátorral. A lakás hűtését pedig inverteres klímaberendezés biztosítja.

ÉPÜLET
1920-as évek környékén épült, 4 emeletes, nagypolgári épület. Kiváló állapotban található a homlokzat és a lépcsőház is, melyet folyamatosan karbantartanak és tisztán. 15 éve került felújításra az épület, 2 éve cserélték a gázvezetékeket a házban. Lift segíti az emeltekre való feljutást. A lakóközösség igényes, békés és rendszerető.

KÖRNYÉK
VI. kerület, Diplomatanegyed, Aradi utca. Kiváló infrastruktúrájú környék, számtalan közlekedési és kikapcsolódási lehetőséggel. Troli, kisföldalatti, villamos pár percre találhatóak. Városliget, Nyugati pályaudvar, Oktogon, Andrássy út és a Kodály körönd gyalogosan is perceken belül elérhetőek.

MŰSZAKI ADATOK
- kiváló állapotú, egyedi, skandináv stílusú lakás
- gáz-cirkó fűtés radiátorokkal és padlófűtéssel
- 390 cm belmagasság (némelyik helyiségben csökkentve lett a belmagasság és a padlástér került kialakításra)
- egyéni fogyasztásmérők
- modern hőszigetelő, fa nyílászárók
- inverteres klíma

KÖLTSÉGEK
- közös költség 19.000 Ft / hó
- átlagos rezsi költség (közös költséggel együtt) ~ 40.000 Ft / hó

PARKOLÁS
Utcán, közterületen parkolási díjköteles övezetben. (600 Ft / óra), illetve kerület parkolási engedéllyel az utca egyik oldalán csak a helyi lakósok parkolhatnak 18:00-07:00-ig. Ezen kívül a szomszédos épületben, mélygarás beálló hely bérlésére van lehetőség.

Amennyiben felkeltette a lakás az érdeklődését keressen bizalommal további részletekért! A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Tekintse meg videonkat is a lakás alaposabb megismeréséhez: https://youtu.be/FJjgZMh94i4
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Sallai György
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 3581
Honlap:
 
Képek