adatlap nyomtatása 

Budapest, XVIII.kerület 
, Bagamér u. 

Hivatkozási szám: 4824872
Adatlap:
https://otthonportal.hu/ingatlan/4824872
Ingatlan adatai
Irányár: 76 500 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 136 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1980
Szintek száma: 2
Telekterület: 539 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladóvá vált családi otthon, mely sok szeretettel lett kialakítva, ápolva és gondozva. Ez a gyönyörű ház már túl sok helyet kínál az egyedül maradt szülőnek, és váltásra van szükség, hogy egy új családot, új életet fogadjon be.

Ebben a gondosan megtervezett otthonban minden megtalálható, ami egy kertes házhoz szükséges. A kert virágzik és pompázik, a garázs pedig gondoskodik autónk biztonságáról. A melléképületben akár egy külön kuckót is kialakíthatunk, ideális terepet kínálva akár a kamaszok számára is. Az előkerttől elkülönítve pedig egy teljes veteményeskert is helyet kapott, valamint akár néhány tyúk vagy nyúl is otthonra lelhet itt.

A ház tetőtere kényelmesen befogad két generációt is, így ideális választás azoknak, akik a vidéki élet nyugalmára vágynak, miközben fontos számukra Budapest közelsége is. Ha szeretne egy olyan otthont, ahol a csend és a nyugalom otthonra lel, akkor ez a hely a tökéletes választás Önnek és családjának. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye sajátjává ezt a szeretetteljes otthont!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek